23 Σεπ 2011

Το γάλα, η φραντζόλα και τα γομάρια

Πριν πω οτιδήποτε να ξεκαθαρίσω ότι εγώ την Λιάνα την χάρηκα χθες μέσα στην βουλή κι ας πείραξε σε κάποιους το ντεκόρ. Νομίζω όμως είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κάποιος με την στάση της Λιάνας, ότι όλοι συνειδητοποίησαμε τουλάχιστον πως θέλουμε σχεδόν ένα χιλιάρικο το χρόνο για ψωμί και γάλα. Και να'ταν μόνο αυτά...

Από την άλλη προκάλεσε αίσθηση η τοποθέτηση του βουλευτή Ροντούλη που χαρακτήρισε την κυβέρνηση "απατεώνες", "ψεύτες" και "γομάρια". Τί το ήθελε το τελευταίο? Ξεσηκώθηκε σχεδόν όλο το ΠΑΣΟΚ να τον φάει!

Καλά ρε πούστηδες! Είστε τόσο λαμόγια που σας πείραξε το "γομάρια"; Άρα δέχεστε αυτό που μαζί με τον Ροντούλη λέει και η υπόλοιπη Ελλάδα ότι δηλαδή είστε όντως "απατεώνες" και "ψεύτες"! Αφού δεν σας πείραξε εσάς τότε μάλλον έτσι θα είναι. Δεν μπορεί... όλο και κάτι παραπάνω από μας θα γνωρίζετε. Άλλωστε φροντίζετε να μας το αποδεικνύεται καθημερινά εδώ και χρόνια.

Υπό αυτή την έννοια, αφήστε κατά μέρος την αισθητική για το ντεκόρ της βουλής διότι όσο είστε εσείς εκεί μέρα θα μείνει ένα μπουρδέλο και μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: