5 Οκτ 2011

Let's get...WILDE!!!!


Και ποιος δεν θυμάται την Kim Wilde!!! Η Kim Wilde που στην δεκαετία του 80 είχε ζήσει μεγάλες δόξες, κάπου στα μέσα τον 90s παντρεύτηκε, έγινε μανούλα και χάθηκε χωρίς όμως να απουσιάζει από την επικαιρότητα.

Ύστερα από κάποιες δισκογραφικές απόπειρες – οι οποίες όμως δεν τις χάρισαν τις επιτυχίες του παρελθόντος- και με μια συναυλία που αναβλήθηκε τον περασμένο Μάρτιο στην Αθήνα λόγω κακής προπώλησης εισιτηρίων, η Kim Wilde επιστρέφει με έναν δίσκο έκπληξη το Snapshots. Πρόκειται για ένα δίσκο με διασκευές από αγαπημένα τραγούδια της που αποφάσισε να τα τραγουδήσει η ίδια και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία..

Είτε σας αρέσει η Kim, είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι η νέα της δουλειά δεν θα σας αφήσει αδιάφορους μιας και θα σας δοθεί η ευκαιρία να θυμηθείτε παλιά αγαπημένα μας τραγούδια από τους East 17, The Cure, Erasure, Mike Oldfield, Sugarbabes, Diana Ross, Dione Warwick, Black, Suede, Kirsty McColl, The Cars, Alphaville, The Pretenders μέχρι και David Bowie!!!

Το πρώτο single του album είναι το “Sleeping Satellite” από την Tasmin Archer το οποίο ήταν μεγάλη επιτυχία το 1992. Απολαύστε το....


Σε περίπτωση που σας φαίνετε γνωστός ο κύριος με τις κοτσίδες στο μπάσο, είναι ο Nick Beggs από τους KajaGooGoo….
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: